Saturday, September 25, 2010

[Vid] After School-Bang! [Dance by B.Girls]

Asal bosan je giler, asal giler je bosan. Ok. Tak nak cakap banyak. Check this out pretty.
Haritu aku dah post entry sal tarian SHINee.
Haa.. Harini aku nak bg korang semua tgk yg ni pulak. Aku mmg suke mende alah mcm ni.
Minat aku dari dedulu lg.. Ni namanye tgh bosan.
Sape-sape yg tak suke tu xpela. It's ok.
Siyesly.. Tak mrh sikit pun.
Huhu..
Sape-sape ade minat yg sama, meh sini reramai..

Enjoy!

video

p/s: Gerak tari dorang mmg 99% sama. Thumbs up la..^-^)b

Thursday, September 23, 2010

Jantina Si Dia.

Korang semua jangan tak tahu.. Laptop korang semua ade jantina. Haha. Lawak je kan? Tapi mende ni betul. Aku baru lepas try tadi.


So, nak tahu tak jantina laptop yg selalu korang ngadap tiap-tiap hari tu? Jantan ke betina? Hehehe..


Korang follow je step kat bawah ni:


1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad korang:


CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"


2. Lepas tu tekan save. Ubah Save As Type kepada All Files (pastikan korang save kat desktop supaya senang nak cari/buka nanti).

Save As = love u.vbs


3. Close notepad bila dah siap save. Then double click kat file yang korang save td (love u.vbs) dan akan dengar suara "I love U."


Cuba korang dengar betul-betul suara "I love U" tu.. Suara lelaki ke perempuan?

Kalau korang dengar suara lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya..


Maybe ade yang dah tau. It's ok la. Kite share la ngan orang yang tak tau lagi. Tak gitu?


Enjoy! Boleh buat korang gelak.. Cam siot je. Berbuih-buih mulut aku gelak tadi. Boleh jugak kalau korang nak segarkan mata-mata yang kuyu bila penat buat assignment.. Haha!


p/s: Keputusan bagi laptop aku ialah beliau seekor betina. Patut la tak ngam ngan aku. Songeh betoi..

Wednesday, September 22, 2010

[Vid] SHINee-Lucifer [Dance by B.Girls]

video

Minat aku agak pelik. Jangan pertikaikan ok? Kalau la aku ingat sape yang sebarkan 'virus durjana' ni kat aku, aku smackdown tengkuk beliau bagi bengkok. Teringin nak join group gini tapi takde base. Kat sekolah, hostel pun aku selamber badak je mengekspresikan bakat yang aku ade ni. Ok, cukuplah mengarut. Enjoy and feel the step. Buahaha! Cup~ Cup~ (cium skrin laptop aku. Euww.)

p/s: Group ni tak sombong macam satu group kat Malaysia ni. Kalau dah feymes takpe jugak. Mengong.

Tuesday, September 21, 2010

Sayu Di Hati.


Masuk je form 6, aku rase cam dunia ni kelam je. Pasal ape? Pasal aku tak dapat nak lari dari baju sekolah. Dah masuk sini, baru terasa penangannye. Seriously, memang sempoi abis. Aku suke betul. Kat sini (ABS-Asian Best School) aku dah belajar macam mana nak hidup. Ayat sikit punye drama. Hehehe.. Kat sini, aku bebas nak ekspresikan ape yang aku rasa dan pendapat aku sendiri.


Tahun ni tahun last aku kot pakai baju sekolah.
Haish.. Asal la cepat sangat masa berlalu yek? Tahun depan mesti aku boring je duduk umah. Facebook & Twitter dah agak boring sekarang.
Perlu ke aku menghadapi semua ni? Oh, tidak..!!
Itu la.. Nak dijadikan cite, aku dulu konon-kononnye tak nak masuk Form 6 (sekarang dah upgrade, kite panggil Pra-U). Banyak bunyik.. Tak nak pakai baju sekolah la, tak nak pakai baju putih la, tak nak itu ini bagai.
Masa ghodong (loghat Pahang yg membawa maksud 'kawan') aku dulu dapat tawaran gi Matriks, Jerman, Mesir, bla.. bla.. bla.., masa tu la rase rendah diri giler. Sedikit sebanyak jeles tu komfem ade.
Aku bukan ape, aku pun mohon giler-giler cam dorang tapi apekan daya, insan lemah cm aku ni tak mampu nak lawan takdir. Cewah.. Ade la tersangkut kat dua tiga subjek tu. Masa tu, dlm hati aku dh menjerit, "Sial punye result! Hampeh! Cam cipan!" Sebab aku dah mula nampak kekelaman pada masa depan aku.
Aku bukan budak kelas last, aku bukan budak kategori kelas pemulihan & aku jugak bukan budak rosak akhlak. So, bila dapat result gitu, hati aku dah keras separuh.
Aku tak kate result aku teruk. Cuma tak memberansangkan je. Lari sangat daripada apa yg aku target.
Haish.. Apepun, keputusan aku masuk Pra-U tak silap kot. Sebab aku cam dah nampak cahaya kat masa depan aku. Aku je yg banyak main-main. Haha. Sempoi je Zack.

p/s: td baru pas tgk vid yg kwn baik aku buat utk aku. tu yg sayu semacam je ni. haha. jiwang!

Can You Give It To My Y?

Somebody, somebody please stop me
How could I be used like this
The girl I had trusted so much, stomping on me
Coldly turns her back
What will you be able to do once you leave me
To you who still hasn’t realized and is leaving
I’ll give you one last chance
Now there’s nothing else that can be done

Give it to my Y
Listen to my Y
Please look back at me
Give it to my Y
Answer me, tell me why you’re acting like this to me

Nobody, now please don’t try to stop me
I don’t want to be played by that girl anymore
I’m going to slowly clench my fist now
To start my revenge
What will you be able to do if you leave me
I’ll give you pain, as much as the scars I received
I will give one last chance to you
I’ll approach you slowly

Just slow down
All the things you moved that you said
Screamed out in time to that beat
Laughing at my yells calling for you
Trying to erase that image
Girl, listen, my song, listen to my Y -

Cry your heart out (don’t go)
I’ll chew you to pieces then spit you out
I’m sorry baby
Oh oh oh yeah
It’s over baby
It’s over..

"For the last time, I will give you a chance."

p/s: Love mood. Agak kecewa.